Om meg

Eg har jobba i helsevesenet sida eg var 19 år. Eg gikk hjelpepleier skolen i 1981 på Ullevål, og har etterkvart skaffa meg brei erfaring: Fjorten år på sykehus, fem år på reumatismesykehus og litt over to år på Sunnaas Sykehus.


Eg har også jobba fleire år i heimesykepleien og på eit bo- og omsorgssenter i tillegg til mitt firma. No er eg pensjonert og jobber 2 -3 dager i veka med healing i et koselig lite lokale her på Sætre.


I 2006 meldte eg meg på mitt første Reikikurs. Eg blei etterkvart Reikimaster og holdt kurs og ga behandlinger.


Eg har også tatt utdannelse på Astarte Inspiration og er godkjent Healingterapeut derfra.

I tilllegg til dette har jeg gått Krystallakademiet og er godkjent krystallterapeut. Eg har også vært med som assistent i nye klasser på skulen.

Eg har også gått 1 året på Enhetsterapiskulen til Audun Myskja i Ski.


Eg ønskjer å gi deg behandling ut frå all mi erfaring frå begge leire. Intensjonen er at ting skal gå til det beste for deg og du får ny giv til å ta tak i livet ditt vidare.

Få kroppen til å slappe av og slippe smerte, stress og rett og slett mjukne litt opp.

Eller ganske enkelt kun  få et friminutt i kvardagen.

Eg er ingen erstatning for legevitenskapen, men en bonus. Bruk oss begge.

Kva er healing?

Healing er energiarbeide der man jobber enten i energifeltet rundt din fysiske kropp eller man holder direkte på kroppen din. Du har alle klærne på og det blir ikkje tatt på intime steder.

Det finnes mange forskjellige healing metoder.  Det eg har lært er : Reiki  som er en japansk healing metode der verktøyet er japanske symboler. Astarte bruker engleenergi og Krystallakademiet bruker krystaller.

Intensjonen er å få din kropp til å slappe av, så den kan sleppe spenninger du har. Om det når dreier seg om sjukdom, traumer eller stress, så er kroppen en intelligent sak som hjelper til å heale seg sjøl. Legen gjer sin jobb i forhold til sykdommer, i tillegg til avspenning gjennom healing kan god bedring skje.